Duttendael Makelaars

Duttendael NVM makelaars is een klein makelaarskantoor in Den Haag. Met drie medewerkers bedienen wij de woningmarkt in Den Haag, Wassenaar, Voorburg, Rijswijk en Leidschendam. Ons kantoor is gevestigd in de wijk Duttendel aan het Han Stijkelplein. Bij ons gaan vakkundigheid, betrouwbaarheid en ruime marktkennis hand in hand.

Over ons

Duttendael Makelaars is in 2001 opgericht door Micheline Gyomorei. Geboren en getogen in de regio kende zij Den Haag op haar duimpje. Omdat Micheline al meer dan 20 jaar werkzaam is in de makelaardij in de regio Haaglanden heeft zij binnen de makelaardij een groot netwerk opgebouwd. Hierdoor kunnen wij u snel in contact brengen met partijen die u tijdens een aan- of verkoopproces tegenkomt. Denk aan een notaris, bouwkundig adviseur of controleur of een taxateur.

Aandacht voor de klant staat bij ons voorop. Duidelijke adviezen, heldere communicatie en flexibiliteit. Wij ontzorgen onze kanten van A tot Z, van het begeleiden van bezichtigingen tot het schrijven van uw verkoopbrochure. Wij nemen u zoveel mogelijk zaken uit handen.

Verder maken wij onze dienstverlening heel helder voor u. Ook de prijs die u betaalt voor onze dienstverlening is vooraf duidelijk, daardoor komt u nooit voor verrassingen te staan. Wel zo prettig!

Alles wat wij doen, doen we met uiterste zorgvuldigheid. Het samenstellen van een brochure, het schrijven van een verkooptekst, allemaal zaken waarmee we ervoor zorgen dat u uw woning snel en tegen de beste prijs en voorwaarden verkoopt.

Woningfotografie is een goed voorbeeld van zaken die wij met extra zorg en aandacht behandelen. Foto’s maken van een woning is een vak apart. Wij werken samen met JanPietHartman-fotografie. Een uiterst prettige en betrouwbare partner die zich keer op keer heeft bewezen.

Social media zijn vandaag de dag een belangrijke tool om woningen op de markt te brengen. Wij besteden hier veel aandacht aan, omdat wij geloven dat de koper van úw woning, ook social media gebruikt en daar dus goed te bereiken is. Wij zorgen dat uw woning op een mooie manier en bij de juiste doelgroepen onder de aandacht wordt gebracht.

Mogen wij even voorstellen…

/
Astrid Soeters – Makelaar / Taxateur
Jan Piet Hartman – Fotograaf
Micheline Gyomorei – Hypotheekadviseur

Funda beoordelingen